Visioner

Min vision er at bane vej for en holdbar udvikling for dig, gennem høj faglig standard, tryghed og nærvær.

Ens værdigrundlag bør kunne mærkes af andre i relationen. Det håber jeg du kan.

 

Værdigrundlag

Jeg tilstræber, at de mennesker der konsulterer mig mærker, at der arbejdes ud fra værdier om at:

 • Der skal være overensstemmelse imellem det man siger og der man gør.
 • Vi er alle lige værdifulde
 • Gensidig tillid består ved hjertets kraft
 • Alle har behov for plads til at være centrerede i sit eget liv
 • Alle har behov for at føle samhørighed med andre
 • Alle bør have ret til at få den støtte de har brug for
 • Leg, kreativitet og glæde er helende for ens sjæl og krop.
 • Det er vigtigt at få tingene sagt
 • Mod til at gøre det der virker
 • Tålmodighed til at gå på opdagelse på uberørte stier til nye erkendelser
 • Gennemsigtighed i det jeg gør.
 • overførbarhed til din hverdag

 

Udbytte af terapien efter en session

I starten af et terapi forløb kan det være svært at arbejde med tingene imellem to sessioner. Det er helt almindeligt, at nye indsigter, let forsvinder ud af ens bevidsthed til at starte med. Efterhånden kan du begynde at arbejde med tingene selv imellem vores aftaler og du vil opdage at du begynder at inddrage det vi snakker om i livets sammenhænge. Det kan vise sig ved at du begynder at gøre, tænke eller sige noget andet end du plejer at gøre.

Det kan være en fordel at skrive lidt noter eller at tage et billede af det vi skriver på tavlen, for lettere at kunne vende tilbage til det vi snakkede om, efter sessionens afslutning. Forlængelse af det terapeutisk rum kan også gøres ved selv at anvende meditation og bevidst at inddrage nye strategier for fremtidige situationer. Man er velkommen til at lave aftale om at man har et vidne med til samtalen, der kan støtte én imellem sessionerne.

Udbytte ud af krop- og bevægelse efter en session

Havening teknikker kan være med til at forlænge antistress effekten, både efter klangbehandling og japansk lifting, men også efter terapeutiske samtaler. Se mere på Paul McKenna demonstrates “havening” technique for anxiety – YouTube

 Havening teknikker kan også anvendes uden forudgående terapi/ behandling.

Når vi arbejder terapeutisk med kroppen, husker vores nervesystem lettere fornemmelsen af situationer du stod i, der var med til at danne grobund for forandringer du ønskede. Derved kan kroppen begynde selv at blive mindet om nye strategier, mærke at stå stærkere og i centrering. 

Når vi arbejder har arbejdet med klangskåle kan du lave afbalancering at kroppen hjemme, hvis du ex. har en klangskål.

Klar til forandring? kontakt mig

Et problem er et problem, fordi der er noget andet man hellere vil.  Et problem kan vise sig ved indre ubehag og følelser som fortvivlelse, tristhed, utilstrækkelighed. Det kan vise sig ved fysiske smerter. Det tærer på ens kræfter og overskud og på den måde opstår der et ønske om at der skal ske en forandring.

Forandring kan være skræmmende, fortvivlende og smertefuldt at stå med alene.  I ønsket om forandring kan vi så let løbe ind i overbevisende eller devaluerende følelser og tanker, i illusioner og projektioner, der alt sammen kan sætte en kæp i hjulet, for den forandring du ønsker. 

Har du haft oplevelser, der efterlader dig med skam, skyld og selvbebrejdelser ligger tanken om at du bare må være stærk, snublende nær. Ingen kan ikke lave om på det der er sket, men det er kun den halve fortælling. Tilbage ligger den del af fortællingen, der ofte ikke er synlig,  men som er helbredende. 

Forandring er mulig,  men det kan det være vanskeligt selv at vide:

 • hvad er muligt for mig?
 • hvilken vej man jeg gå
 • hvad der skal til for at skabe den forandring?
 • hvor skal jeg starte?

 

Er du på udkig efter én der kan hjælpe med den forandring du ønsker. Én der tager dig alvorligt og respekterer dig, uanset hvad der er hændt. Én der tør være der, når alt ser håbløst ud, så du ikke står alene. Èn der kan hjælpe dig med at få din handlekraft, styrke, selvværd tilbage til dig selv igen, så du bliver centreret i dit eget liv. 

Så kontakt mig og hør nærmere.