Lydbehandling med klang-og syngeskåle

Kom nærmere en bevidst livsførelse, med balance og centrering med hjælp fra klang- og syngeskåle.

Lyd fra klang- og syngeskåle er vibrationer. Vibrationerne skaber bevægelse både

  • mentalt
  • kropsligt og
  • følelsesmæssigt

Vibrationer er helende

I lydbehandling tager vi udgangspunkt i kroppen.

Svære følelser, ex. i forbindelse med for stort ansvar, bekymringer, manipulationer, stress og undertrykkelse kan lagre sig i kroppen.

Ved at lytte til synge- og klangskåle skaber man mulighed for at udvikle et stille og fredfyldt sind og finde ro og afslapning i en ellers stresset krop. Når vi lytter til og når vi mærker skålenes vibrationer,  bevæger de sig som ringe i vandet ind i kroppen og afspænder dig både kropsligt, følelsesmæssigt og mentalt. 

Oplevelser kan sætte sig til stabile spændinger, flygtige spændinger ubalance eller nedsat følsomhed, ex. i kæber, nakke, bækken, ryg, arme, mave, ben, ansigt mv.

Spændinger kan være opstået af ex. dårlige arbejdsstillinger på jobbet eller hjemme, travlhed, stress, uheld/ ulykker eller direkte chok/ traumer.

Jeg har hjulpet menneske i forhold til at:

  • give ro og centrering
  • afspænde nervesystem og mental anspændthed
  • mindske søvnproblemer
  • afbalancerer højre og venstre hjernehalvdele
  • afbalancere chakraer, aurafelter og meridianer.
  • øge selvværd.

Lydbehandling er en god måde at transformere uhensigtsmæssige tanke-og handlemønstre til en mere bevidst livsførelse.

Genskabe centrering efter traumatiske hændelser

Lydbehandling kan hjælpe til at genfinde centreringen og finde velvære og ro.

Traumer opstået i forbindelse med ex. overgreb, ulykker, chok mv. kan direkte skabe en følelse af ubalance, der mærkes som om vi “går ved siden af os selv” eller “er ude af os selv”. Dette kan komme og gå selv lang tid efter den udløsende hændelse.

Ubalancerne kan skyldes at traumatiske hændelser kan skabe en forskydning af ens energifelt/ ens aura. 

Når vi begynder at lytte til kroppens signaler, tager disse alvorligt og løsner op i spændinger, og genetablerer centreringen kan vi komme i kontakt med svære følelser, der ex. har sammenhæng med spændingernes opståen.

Jeg støtter dig igennem processen og hjælper dig med at med at samle op på følelser, der ellers har været lukket ned for.

Sådan foregår lydbehandling

Under behandlingen ligger du oftest på en briks eller på gulvet, men du kan også sidde på en stol eller stå. Ofte slapper man mest af ved at ligge ned. Det kan være rart at ligge med et tæppe over sig, især når man kan føle sig lidt sårbar. Vibrationerne fra skålene kan sagtens finde vej igennem et lag stof. Dog ikke så let gennem uld.

Vibrationer fra klangskåle får dine muskler og tanker til at afslappes og styrker både dit bindevæv og knogler.

Jeg arbejder med skålene ud fra en individuel tilpasset form og på den måde er der ikke to behandlinger der er helt ens. Vi starter med en kort samtale om hvad du ønsker at arbejde med. 

Jeg har forskellig størrelse skåle, der egner sig til forskellige steder og formål. Jeg anvender skålene på forskellige måder, bl.a. slår jeg dem an så en bevægelse sættes i gang. Skålene kan røre ved kroppen og/ eller bevæges på kroppen, afhængig af formålet med behandlinger. De kan også placeres ved siden af dig, under eller over kroppen. 

Medbring venligst et lagen/ underlag og et tæppe (ikke uld).

Kontakt mig hvis du ønsker en lydbehandling:

Jeg støtter og hjælper dig med det der måtte dukke op, så du får mulighed for at bearbejde og løsne gemte spændinger.

Det vigtige er at gøre det der virker, så du kan blive hjulpet godt på vej.