Lyd- Meditation-Chakra.

Når du ønsker at få fokus på kroppen og holde en pause fra tankerne.

Alle kan være med til denne guidede meditation. Det kræver ingen forudsætninger, men en vilje til at give tid til at mærke og give opmærksomhed til din krop.

Åbne meditationshold annonceres på f.b. Du kan følge linket her og melde dig ind i gruppen fbLyd og meditation

Efterårsholdet starter fredag den 7/10 kl 16. Tilmelding er nødvendig.

Pause fra tanker, fokus på kroppen

Lyd- Meditation- Chakra handler om at have en bevidst opmærksomhed rettet mod både egne kropslige fornemmelser, spændinger og på intense følelser. Du kan undersøge det der dukker op og lære det at kende. Men du kan også gøre det til en stund, hvor du helt slipper tanker, bekymringer, gøremål for bare at være til stede i nuet og hengive dig til lydene.

Under hele den guidede meditation sender jeg lydbølger fra synge- og klangskåle ud i rummet til dig. Du kan lade bølgerne trække ind i kroppen og i de forskellige chakraer.

 Kroppens energipunkter kan styrke dig i at være den du er, at være tilstede i livet, at kommunikere dine behov og og være en del af noget større, ex. universet. 

Dem der deltager i mine meditationer med lyd og chakra fortæller om oplevelser med at kunne give tankerne og sindet en pause og får mere fokus på og kontakt til kroppen. 

Chakra

Chakra er energiknudepunkter. Dem har vi mange af i kroppen. Du bliver guidet gennem de 7 største chakraer, for at gå på undersøgelse i dit indre, med nysgerrighed, venlighed overfor sig selv, vedholdenhed, tålmodighed med dig selv og accept. Du undersøger det der er, ser hvordan tilstande evt. ændrer sig eller lader det være som det er.

Når vi er stressede forgår der for meget tankevirksomhed. Efterhånden som du bliver mere dus med chakrapunkterne, kan du, hvis du ønsker det, måske begynde at bruge opmærksomheden i kroppen, når du oplever for meget tankevirksomhed, stress, spændinger og lavt selvværd. Der skal være balance imellem de forskellige chakrapunkter, når vi er afslappede og rolige.

Meditationen foregår ofte liggende, men du er velkommen til at sidde hvis det passer bedre til dig. Medbring noget at ligge på og noget du kan tage over dig. Du skal ligge godt og have det tilpas varmt. Tag evt. en lille pude med til under hovedet eller ben og en flaske vand

Ønsker du at deltage i Lyd- Meditation-Chakra?

Så kontakt mig nedenfor eller via linket:

https://www.facebook.com/groups/819676182403893

for at blive medlem af gruppen Lyd og meditation og blive tilmeldt et hold.